Squash Ede

Squash EdeSinds september 2013 hebben we een samenwerkingsverband met Squash Ede. De affiniteit van de fysiotherapeuten van Mijn Fysiopraktijk met sport is duidelijk aanwezig, dit bewijst hun eigen sportieve achtergrond.  Squash Ede is een gezellige, sfeervolle locatie voor squashliefhebbers. Met de 11 banen die het centrum heeft is Squash Ede één van de grootste squashcentra in Gelderland. Squash is een sport voor jong en oud, zowel de beginnende als de gevorderde speler kan bij Squash Ede terecht.

De samenwerking zal bestaan uit: een spreekuur, binnen 36 uur een afspraak op de praktijk en eventueel trainingen ter behoeve van preventie blessures en verbetering van de prestaties.

Inschrijven spreekuur:

  • Om de week hebben we ook een spreekuur op de locatie van Squash Ede. We nemen een mobiele behandelbank mee. De meest recente data zijn te vinden op het prikbord bij Squash Ede of mail info@mijnfysiopraktijk.nl

Leden en abonnementhouders van Squash Ede kunnen direct een afspraak maken of inschrijven voor het spreekuur. Gelieve bij het contactformulier te vermelden bij opmerking dat je van Squash Ede bent.