(medische) fitness Ede

Medische Fitness bij Mijn Fysiopraktijk Ede

Voldoende beweging is belangrijk voor een gezond lichaam. Het is belangrijk om dit op een verantwoorde manier te doen. Mijn Fysiopraktijk kan u begeleiden om uw doelstellingen te halen. Na de intake zal een persoonlijk trainingsschema opgesteld worden.

De redenen om te komen trainen kunnen variëren, voorbeelden kunnen zijn:

  • Verbetering van de gezondheid
  • U wilt graag starten met sporten, maar wil hier graag in worden begeleid
  • Ondersteunende (kracht) training om beter uw sport uit te kunnen oefenen
  • Preventief het lichaam trainen om blessures te voorkomen
  • Verbeteren van de gezondheid met de fysieke beperkingen die u heeft
  • Wanneer u normaal buiten sport en uw conditie wilt bijhouden in de winter

Intake

Als u nieuw komt trainen dan doorloopt u eerst een aantal stappen, waarna een persoonlijk trainingsschema wordt opgesteld. De eerste afspraak is met de fysiotherapeut. Voor deze afspraak krijgt u een formulier toegezonden die u mee neemt, of voor de afspraak naar ons mailt. Deze zal kort met u worden doorgenomen en indien nodig worden aangevuld worden. Afhankelijk van uw doelstellingen zullen er een aantal testen worden gedaan. Op basis van deze gegevens wordt een trainingsschema opgesteld. Indien nodig zal er met de huisarts overleg plaats vinden over het trainen.

Trainingsschema

Het trainingsschema zal worden uitgevoerd in de fitnessruimte van Mijn Fysiopraktijk, eventueel aangevuld met oefeningen of een schema voor thuis. U heeft de mogelijkheid om de trainingen op individuele basis (personal training) uit te voeren of in kleine groepen (maximaal 6 personen).

Waarom trainen bij Mijn Fysiopraktijk:

  • Bij elke training is een fysiotherapeut aanwezig om de training te begeleiden. Door de kleine groepen krijgt u altijd voldoende aandacht om het uiterste uit de training te halen.
  • De fysiotherapeuten (Maarten Heisen en Annita van Doorn) hebben beide zelf op het hoogste niveau gesport. Hierdoor hebben ze goed inzicht in de trainingsvormen. Dit betekent niet dat u een gevorderd sporter hoeft te zijn om te komen trainen. Sporten is belangrijk voor iedereen met elk niveau. De trainingen worden dan ook op ieder niveau aangepast.
  • U kunt trainen in een kleinschalige, overzichtelijke fitness. Hierdoor krijgt u persoonlijke aandacht en heeft u genoeg privacy om rustig te kunnen trainen

Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Dit doet u door het schriftelijk op te zeggen voor het eind van de maand.

De tarieven voor het trainen bij Mijn Fysiopraktijk zijn:

Intake, 1 uur € 35,- eenmalig *
* Gratis bij minimaal 3 maanden trainen
1x per week trainen (max 6 personen), 1 uur € 35,- per maand
2x per week trainen (max 6 personen), 1 uur € 50,- per maand
Personal training (individueel), 1 uur € 50,- per keer