Mijn Fysiopraktijk is opgericht in 2013 door Maarten en Annita. Na een topsport carrière van 10 jaar en deelname aan de Olympische Spelen wilden ze de kennis en ervaring geleerd uit de topsport in hun fysiotherapiepraktijk over brengen.

Als topsporter is het essentieel om een goed functionerend lichaam te hebben. Op het moment dat er toch klachten zijn ontstaan is er goede (para)medische hulp beschikbaar. Belangrijk is om de oorzaak van deze klachten te vinden en deze te behandelen, nog mooier is als er al eerder in het proces wordt opgemerkt waar mogelijk blessures zouden kunnen optreden. Zodat we blessures kunnen voorkomen.

Voor topsporters is de medische zorg in Nederland van erg hoog niveau. Onze ambitie is om deze manier van werken voor iedereen toegankelijk te maken. Zo staan we voor: sterke samenwerkingsverbanden (een goed netwerk van professionals), heeft u snel een afspraak en bieden we top fysiotherapeutische zorg. We behandelen iedereen als een topsporter, dit betekent dus niet dat u een (top)sporter hoeft te zijn!