Fysiotherapie Ede

Fysiotherapie Ede – Dé specialisten in bewegen.

Het menselijk lichaam is een knap en georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, fietsen, sporten, het zijn vaak vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Als het lichaam even niet meewerkt. Degene die daar alles van afweet, is de fysiotherapeut. Bij ons kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen.

Door de (Olympische) ervaring die Maarten en Annita hebben op gedaan binnen de topsport zijn zij dé specialist op het gebied van bewegen.

Behandelingen of trainingen bij Mijn Fysiopraktijk zijn gericht op:

  • Het herstel van blessures.
    U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten klachten die betrekking hebben op bewegen. Dit kunnen sportblessures zijn, overbelastingsblessures, klachten na een ongeval, klachten opgedaan tijdens het werk, door de rug gegaan, enkel verstuikt, etc. Eigenlijk alle klachten die te maken hebben met het houdings- en beweegapparaat.
  • Preventie van blessures.
    Door middel van trainingen en advies kunnen we blessures voorkomen. We kunnen dit op verschillende manieren doen, door bijvoorbeeld trainingen te geven op een bedrijf of sportclub in de omgeving van Ede, zie Fysiotherapie op uw bedrijf, of sportvereniging.

Waaruit bestaat een behandeling?

Een behandeling fysiotherapie duurt 25 minuten en kan bestaan uit adviseren, informeren, oefenen en sturen van bewegingen, coördinatieoefeningen, spierkrachttraining, manuele behandelvormen en/of massage.

Hoe gaat de eerste behandeling?

Voor de eerste behandeling nemen we 45 minuten de tijd. In eerste instantie zullen we d.m.v. een kort vraaggesprek een eerste indruk krijgen van de klacht, wat u in het dagelijks leven doet, de oorzaak, etc. Hierna zal een lichamelijk onderzoek plaats vinden, waarna we een fysiotherapeutische diagnose en een behandelplan opstellen.

Kwaliteit

Wij streven naar een hoge kwaliteit van onze behandelingen, de praktijkruimte en website.
Al onze fysiotherapeuten binnen onze praktijk zijn opgenomen in het Centraal Kwaliteits Register van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie).

De praktijk voor fysiotherapie is gevestigd op:

Waterloweg 2 te Ede.