Fysiotherapie Ede

Het menselijk lichaam is een knap en georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, fietsen, sporten, het zijn vaak vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens een blessure krijgt.

Als Olympiërs en fysiotherapeuten weten Maarten Heisen en Annita van Doorn hoe belangrijk goede medische begeleiding is om optimaal te kunnen genieten van bewegen. Met dit in gedachte is Mijn Fysiopraktijk opgericht en biedt de praktijk ‘topzorg voor iedereen’. Het team van fysiotherapeuten begeleidt in het herstel van blessures en in het voorkomen hiervan. Niet alleen voor sporters maar voor iedereen.

Wanneer u beperkingen heeft bij het bewegen of het werk dan kunt u een afspraak maken bij Mijn Fysiopraktijk. U krijgt snel een eerste afspraak en een behandelplan op maat.

Waarom Mijn Fysiopraktijk:

  • Altijd snel een afspraak
  • Voor al uw klachten van enkel tot nek, maar met name ook voor specialistische zorg bij sportblessures en (orthopedische) revalidaties.
  • Goed bereikbaar in Ede-Centrum en in de van der Knaaphal, dé topsporthal van Ede
  • Team van specialisten met o.a. podoloog, diëtiste en sportmasseur

We bieden graag een oplossing voor uw fysieke probleem:

Maak direct een afspraak voor fysiotherapie

  • Kosten? Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering, in bepaalde gevallen vanuit de basisverzekering.
  • Contract? We hebben een contract met alle verzekeraars
  • Eigen risico? Dit geldt niet voor de aanvullende verzekering

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlMijn Fysiopraktijk is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering