Fysiotherapie

Fysiotherapie op de Waterloweg in Ede

Het menselijk lichaam is een knap en georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, fietsen, sporten, het zijn vaak vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Als het lichaam even niet meewerkt. Degene die daar alles van afweet, is de fysiotherapeut. Bij ons kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen.

Door de (Olympische) ervaring die Maarten en Annita hebben op gedaan binnen de topsport zijn zij dé specialist op het gebied van bewegen.

Fysiotherapie op uw bedrijf

Voor een bedrijf zijn medewerkers een kostbaar bezit, wanneer de medewerkers niet optimaal functioneren door fysieke klachten kan dat leiden tot ziekteverzuim of productieverlies. Om uw medewerkers fysiek fit te houden, biedt Mijn Fysiopraktijk een samenwerking aan met uw bedrijf. Een samenwerking kan onder andere bestaan uit: spreekuur op uw bedrijf, binnen 24 uur een afspraak voor uw medewerkers, prenventieve trainingen voor blessures.

Sportspecifieke begeleiding

Door de ervaring die Maarten Heisen en Annita van Doorn hebben opgedaan tijdens hun sportcarrière, hebben ze veel kennis van de specifieke kenmerken van verschillende sporten. Dit geeft hen ook de mogelijkheid om specifiek voor de sport die u beoefent een goede begeleiding van het herstelproces van de blessure te geven. Ook bieden we individueel, of voor groepen, sportspecifieke trainingsbegeleiding. Het trainingsschema staat volledig in het teken van de door u beoefende sport. Het doel van deze trainingen is om de prestaties te verbeteren en/of de kans op blessures te verminderen. Het schema wordt opgesteld naar aanleiding van de persoonlijke doelstellingen.

Blessurepreventie

Een van de doelstellingen van Mijn Fysiopraktijk is preventie van klachten aan het bewegingsapparaat. De belangrijkste doelgroepen voor preventieve behandelingen zijn werknemers en sporters. De fysiotherapie behandelingen zijn gericht op het voorkomen van verergering of terugkeer van klachten.