FOOTCONNECTION

FOOTCONNECTION maakt je beter in lopen en bewegen.

Het zijn je VOETEN, je benen, je lichaam, die je bewegen. Die je brengen en verder brengen. Van A naar B en van start naar finish. Naar een mooie plek of wie weet wel de eerste plek. Wat je ook beweegt, wij bewegen met je mee. We zijn er als het even niet lekker loopt, je niet verder komt of niet ver genoeg. Dan brengen wij beweging waar het vastzit. Wij observeren, meten en analyseren. Zien het geheel en de CONNECTIONS. Hebben oog voor het kleinste DETAIL.

Wij adviseren de juiste schoenen en maken individuele ZOOLTJES op maat. Hiermee minimaliseren we verschillen tussen links en rechts en ontstaat er een juiste lichaamsbalans. De zooltjes voorkomen en verhelpen klachten en blessures.

Dat noemen wij toplossen en toptimaliseren. Altijd op zoek naar verbetering zodat je weer snel verder gaat. Fast forward.

In MIJN FYSIOPRAKTIJK, de praktijk van Maarten en Annita werken we nauw samen met de therapeuten en hebben we korte lijnen met de sportartsen van de Gelderse Vallei. Korte lijnen, aanpak bespreken en evalueren, dat werkt prettig en doeltreffend!

Heeft u vragen over de sportzolen, podologische zolen, podotherapeutische zolen en steunzolen of de toepassing hiervan of wilt u een afspraak inplannen? Bel dan naar FOOT CONNECTION op 0345-520330 of mail naar mail@footconnection.nl

Op dinsdagen is er een podotherapeut van FOOTCONNECTION om de 3 weken aanwezig in de Topsporthal/Van der Knaaphal/ MIJN FYSIOPRAKTIJK te Ede Meer informatie is te vinden op: WWW.FOOTCONNECTION.NL

Check hier van te voren of uw zorgverzekeraar de zolen of een consult vergoedt.