Edese Tennis Club

Sinds januari 2014 hebben we een samenwerkingsverband met de Edese Tennis Club. De affiniteit van de fysiotherapeuten van Mijn Fysiopraktijk met sport is duidelijk aanwezig, dit bewijst hun eigen sportieve achtergrond. De Edese Tennis Club, ETC, is opgericht op 1 april 1952 en is al vele jaren de grootste tennisvereniging van Ede en omgeving. ETC is een vereniging waar sportiviteit en gezelligheid belangrijk zijn. Het park, met 8 smash-courtbanen, 4 kunstgrasbanen en een mini-tennisbaan, ligt in een prachtige, bosrijke omgeving van de Paasberg aan de van Heeckerenlaan 14, dichtbij het centrum van Ede.

De samenwerking zal bestaan uit: een spreekuur, binnen 36 uur een afspraak op de praktijk en eventueel trainingen ter behoeve van preventie blessures en verbetering van de prestaties.

Inschrijven spreekuur:

  • Elke laatste woensdag van de maand hebben we een spreekuur op de locatie van ETC. We nemen een mobiele behandelbank mee. De meest recente data zijn te vinden op het prikbord bij ETC of mail info@mijnfysiopraktijk.nl.

Leden van ETC kunnen direct een afspraak maken of inschrijven voor het spreekuur. Gelieve bij het contactformulier te vermelden bij opmerking dat je van ETC lid bent.