Steun je club!

Om een impuls te geven aan de lokale sportverenigingen van Ede, in deze vreemde tijd, kun je door punten te verzamelen een sponsorbijdrage verdienen voor je club. Je word fit en je maakt zelf kans op mooie prijzen. Dus ga de Club Challenge Ede aan.

Punten verzamelen

Je kunt op meerdere manieren punten verzamelen. Hoe dit precies werkt kan je op deze site lezen na aanmelding. Je eerste punten verzamel je door je aan te melden, meer krijg je door trainingen af te maken of met de week challenges mee te doen.

Individuele prijzen deelnemers

Uiteindelijk is ons doel om iedereen een flinke stap te laten zetten in hun fitheid, dat mag voor je vereniging, maar ook als je niet aangesloten bent bij een club. Om iedereen te stimuleren hebben we niet alleen prijzen voor de club, maar ook mooie prijzen voor de deelnemers, zoals gratis trainingen, sportspullen en Olympische prijzen.

Prijzen voor de verenigingen met de meeste punten

1e prijs € 1.000,00
2e prijs € 750,00
3e prijs € 600,00
4e prijs € 400,00
5e prijs € 250,00

Leden van clubs buiten de gemeente Ede mogen wel mee doen, maar de club prijzenpot is uitsluitend voor (niet commerciele) sportverenigingen uit de gemeente Ede. Het zou mooi zijn als er in de komende weken bedrijven zouden aansluiten om een nog grotere pot van sponsorgeld te creëren.

Of dat deze Club Challenge een aanzet mag zijn om andere mooie initiatieven te starten ter ondersteuning van onze Edese sportverenigingen.

Mede mogelijk gemaakt door: