Annita in de media

Aankomende dinsdag zal Annita de gehele ochtend en middag te gast zijn bij Studio Sport. Ze zal dan haar commentaar geven over de gebeurtenissen op de shorttrack baan en de prestaties op de Olympische Spelen.

Afgelopen weken is Annita regelmatig te zien of te horen geweest in de media. Hieronder hebben we hier een selectie van gemaakt van eerder verschenen media:

Annita van Doorn Studio SportStudio Sport – 9 februari 2014 – Shorttrackster Annita van Doorn en ex-shorttrackster Liesbeth Mau-Asam onthullen de geheimen van de Zuid-Koreaanse shorttrackschool.

 

 

Annita van Doorn Radio 1Radio 1 – 13 februari 2014 – Annita van Doorn praat na over de shorttrack dag van de Olympische Spelen.

 

 

Annita van Doorn RTV UtrechtRTV Utrecht – 10 februari – Met oud shorttrackster Annita van Doorn praten we over de eerste dagen van Sotsji en met Gert Kruys blikken we terug op RKC-FC Utrecht.

 

 

Annita van Doorn NU.nl

Nu.nl – 10 februari 2014 – ‘Knegt gaat maandag een medaille pakken’ –  Nederland neemt deze Winterspelen minimaal één medaille van het shorttrack mee naar huis. Daarvan is oud-shorttrackster Annita van Doorn overtuigd.