Update

Inmiddels zijn we alweer ruim een jaar open!! 3 juni bestonden we een jaar, waarin we al ruim 250 patiënten naar tevredenheid hebben behandeld. Het is mooi om onze fysiotherapie praktijk zo te zien groeien en zoveel tevreden mensen te zien.

Onze topsportachtergrond willen we graag gebruiken in de praktijk, daarom zijn we samenwerkingen aangegaan met een aantal sportverenigingen: Edese IJsvereniging (EIJV), Squash Ede en de Edese Tennis Club (ETC). Hier houden we sportspreekuren en voor de leden hebben we speciale voorwaarden.

Maar ook de buurtfunctie is belangrijk. Dit blijkt ook uit het aantal mensen die dichtbij onze praktijk in de buurt wonen. Ze weten ons inmiddels goed te vinden en vertellen hun positieve verhalen door. Zo krijgen we steeds meer mensen via via.

Ook zijn we een samenwerking aangegaan met Footconnection van David Evers, hij komt eens in de 6 tot 8 weken naar onze praktijk om mensen te voorzien van zooltjes. Zijn manier van werken past in onze praktijk en hij geeft een eerlijk oordeel of zooltjes zin hebben of niet.

Fysothearpie Ede Maarten Annita