UPDATE:

Ondertussen hebben we onderstaande vacature ingevuld. We hebben een leuke aanwinst voor de praktijk gevonden. Meer informatie volgt binnenkort!

VACATURE – (FINANCIEEL) ADMINISTRATIEF MEDEWERKER – EDE – TOPSPORTHAL – EDE-CENTRUM

Mijn Fysiopraktijk is per 1 feb 2020 op zoek naar een:

(financieel) administratief medewerker voor 4-8 uur per week.

Mijn Fysiopraktijk is een jonge groeiende praktijk met 2 vestigingen in Ede, 1 in het centrum en de andere in de Van der Knaaphal. De praktijk richt zich met name op sport en orthopedische klachten. De praktijkeigenaren Maarten en Annita hebben beide een Olympische achtergrond (Maarten 4x100m sprint atletiek en Annita als shorttrackster). Hun sportachtergrond is een basis voor hun visie in de praktijk. Het motto is “topzorg voor iedereen”.

Ons team bestaat uit 5 fysiotherapeuten, daarnaast wordt er samengewerkt met een podoloog en een sportmasseur.

Functieomschrijving

Je zorgt voor een juiste en volledige (zorg)administratie van Mijn Fysiopraktijk en bent verantwoordelijk voor het debiteuren- en crediteurenbeheer. Je staat in contact met patiënten en zorgverzekeraars m.b.t. het declaratieproces en voert dit proces ook uit. In de toekomst zorg je voor de aanlevering van de salarisgegevens, alswel receptionisten taken als vraagbaak van de patiënten en geeft ondersteuning aan de fysiotherapeuten.

Functie eisen
De ideale collega is een ervaren en enthousiaste man of vrouw die de competenties en de wil heeft om in een jong en dynamisch team te werken met alle verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken. Je hebt bij voorkeur een afgeronde administratieve opleiding op MBO+ / HBO niveau.

Je hebt een actieve instelling, bent zelfstandig, enthousiast, nauwkeurig en beschikt over goede communicatieve  en sociale vaardigheden. Ervaring met werken met het EPD Intramed en/of ervaring binnen een soortgelijke werkomgeving is een pre.

Wij bieden
Een inspirerende baan in een enthousiast en jong team in een organisatie waar de lijnen kort zijn. Ook zijn er in de toekomt mogelijkheden om je functie verder uit te breiden.

Ben jij enthousiast en herken jij jezelf in dit profiel?
Stuur dan vóór 20 januari je CV en motivatie naar Maarten Heisen:

Maarten@mijnfysiopraktijk.nl