Club Challenge Ede

  • Iedereen fit en iedereen gezond!

    Zorg voor een goede fitheid voor wanneer we weer echt samen kunnen sporten én verdien sponsorgeld voor je club!

Iedereen is hard bezig met de Club Challenge Ede.

De inschrijving is nu gesloten.

Mocht je nog interesse hebben als sportvereniging of als individu, dan kun je altijd even contact opnemen met ons via het contactformulier.

Waarom deze Club Challenge Ede?

Maarten en Annita zijn initiatiefnemers van de Club Challenge, beide Olympiërs en fysiotherapeut.
“Als ex topsporters hebben we veel gezien van de sport in de wereld en weten we hoe uniek de structuur van sportverenigingen in Nederland is. We hebben begrepen dat veel sportverenigingen het zwaar hebben in deze corona periode. Daarnaast sporten mensen een stuk minder en bewegen ze minder in het dagelijks leven door het thuiswerken, minder activiteiten of lessen voor school vanuit huis. Hierdoor worden ze ook minder fit (met verhoogde kans op blessures, wanneer ze weer vol aan de slag gaan). Daar willen wij wat aan doen!” aldus Annita

Steun je club!

Deze sportverenigingen maken Nederland uniek en geven iedereen de mogelijkheid om te sporten. Door een win-win situatie kun jij je club ondersteunen. Door mee te doen maak je zelf kans op mooie prijzen en spaar je punten voor je club! Je kunt punten verdienen door mee te doen met de week challenges, door je aan te melden voor het programma en het doen van trainingen. De sportverenigingen met de meeste punten krijgen een mooie sponsorbijdrage. Iedereen mag mee doen, maar de prijzen gaan alleen naar sportverenigingen uit de gemeente Ede.

Totale sponsorpot is op dit moment: € 3.000,00 met daarbij nog extra losse prijzen.

Onderstaande prijzen zijn op dit moment de prijzen die de sportverenigingen uit Ede kunnen verdienen. Wanneer extra bedrijven zich aansluiten zal deze sponsorpot groter worden.

1e prijs € 1.000,00
2e prijs € 750,00
3e prijs € 600,00
4e prijs € 400,00
5e prijs € 250,00

Lees meer

Word fitter voor wanneer het weer kan!

Bij Mijn Fysiopraktijk zien we steeds meer de gevolgen van de lange lockdown en de nog langere periode van maatregelen. Zowel fysiek als mentaal heeft dit zijn weerslag op iedereen. Langzaam kijken we weer vooruit naar betere tijden. Hopelijk kunnen we snel weer samen genieten van onze sport.
De meeste mensen sporten een stuk minder dan normaal in voorbereiding op een seizoen, wellicht is er een corona kilootje bijgekomen en we zijn ook nog eens minder actief in het dagelijks leven. We verwachten dat dit grote gevolgen heeft. Wanneer we weer echt kunnen sporten zijn we een stuk minder fit, de kans op blessures neemt hierdoor sterk toe. Doe mee, zorg dat je fit bent wanneer we weer mét elkaar kunnen sporten. Je kunt ook elke week mooie prijzen winnen!

Train de komende 6 weken met ons!

Per week krijg je een schema met verschillende onderdelen zoals kracht, coördinatie, stabiliteit en uithoudingsvermogen. Alles wordt duidelijk uitgelegd met video’s. Verder delen we extra informatie over voeding, looptechniek of blessurepreventie. Iedereen kan mee doen, het is gratis en trainingen kunnen op elk moment in de week worden gedaan, daarbij zijn er prijzen te verdienen voor jezelf en voor je club. Meld je hieronder direct aan voor meer informatie.

Supporter Sports Valley

Doe jij ook mee?

Mede mogelijk gemaakt door:

Hoe werkt het programma?

1
2
3
4
5
1

Stap 1: Tabbladen met de verschillende trainingen

2

Stap 2: Vind hier de inhoud van de training met uitleg en video’s

3

Stap 3: Na de training vul je je email in en krijg je een punt voor deze week of deel hem voor meer punten.

4

Stap 4: Check hier de tussenstand in de Club Challenge Ede en kijk ook hoe je extra punten kan scoren!

5

Stap 5: Elke week is een speciale challenge om nog meer punten te verzamelen