Laatste dagen alweer in Amerika. Dit keer iets meer tijd gehad, want we zijn nu twee weken op dezelfde plek gebleven. En dat was nu in Lake Placid, een aantal uur boven New York. Ook hier weer een oud Olympische stad, zelfs twee keer, van 1932 en van 1980. Het is een gebied dat in opkomst is, maar het geeft nog steeds het Olympische gevoel van die tijd. En er is wel een hele mooie ijsbaan.

Het gaat een spannende dag worden, waar de weerscondities ook nog wel eens een grote rol kan gaan spelen. Er is namelijk erg veel sneeuw voorspeld vanaf vannacht. De trainingen van Jaclyn en van Kimberley gaan erg goed deze week, dus we hebben zeker zin in de wedstrijd.
Naast de trainingen ook iets meer tijd om een lekker koffietje te drinken, bij de meren kijken, discgolfen en natuurlijk de Amerikaanse kerstsferen proeven!

De wedstrijd is dit keer op betere tijden voor in Nederland, want de starttijden zijn voor run 1: 14.30 uur en run 2: 16.00 uur, dat betekend in Nederland om 20.30 uur en 22.00 uur.

Verder kun je alle informatie nalezen op de website van Kimberley en kun je ook de livestreams vinden: World Cup #3 Lake Placid – KimberleyBos.nl